تا حدود چهل سال پیش که هنوز کامپیوتر وارد ایران نشده بود، عمل ثبت و ضبط هزینه ها و درآمد های کسب‌ و‌ کارهای مختلف به صورت دستی انجام می‌گرفت. شرکت ها برای امور حسابداری شان افرادی را استخدام می‌کردند و آنها اطلاعات مربوطه را در دفاتر بزرگی ثبت می‌کردند.

این دفاتر در آرشیو شرکت‌ها در یک اتاق بایگانی می‌شد تا برای ارجاعات بعدی به آ‌ن‌ها مراجعه شود. با ورود اولین کامپیوترها به ایران کم کم افرادی به این فکر افتادند تا راهی برای خلاص شدن از دفاتر حسابداری پیدا کنند.

 

هدف از این کار البته فقط مشکل نگهداری آرشیوها نبود. علاوه بر این مشکل، ارجاعات بعدی و پیدا کردن یک سند از بین هزاران و گاه میلیون‌ها سند؛ کار دشواری بود. به ویژه اگر حسابدار بنا به هر دلیلی عوض می‌شد و یک حسابدار جدید قرار بود متصدی امر شود، آن گاه تقریباً هیچ چیز از اتفاقات قبلی نمی‌دانست و این مسئله در عمل حسابداری شرکت‌‌های بزرگ را با مشکل مواجه می‌کرد.

امروزه نرم افزارهای حسابداری زیادی طراحی شده که حسابداری را بسیار راحت کرده است. البته تعداد زیاد این نرم افزارها هم گاه گیج کننده است و شاید شما را در انتخاب با مشکل مواجه کند،اما حقیقت آن است که هر نرم افزار کاربری ویژه‌ی خود را دارد.

پس قبل از اینکه هزینه ی زیادی صرف خرید نرم افزاری کنید که کارایی مورد نیازتان را نسبت به خواسته هایی که دارید را نداشته باشد با کارشناسان ما م کنید.

کدام نرم افزار حسابداری از همه برتر است؟

حسابداری ,نرم ,دفاتر ,مشکل ,گاه ,یک ,با مشکل ,مشکل مواجه ,را در ,نرم افزار ,ارجاعات بعدی

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


آخرین اخبار واطلاعات کتابخانه امام صادق(ع)بابانظر Online-store66 Jorge's collection vpsgol73 jahrmantgroupep ۩ شگفتی ساز ۩ آموزش و کار مجازی خرید طرح لایه باز mohamadsssss Kenny's info knowledge-center